Ove godine se Gospodarska škola predstavila na trećem po redu WoW fashion Show-u koji je bio održan 5. travnja 2024. u prostoru Meta bar. Ovaj event organizirale su vrijedne članice udruge Žene poduzetnice Međimurja, a mi smo prisustvovali na poziv predsjednice udruge, Janje Varga. Event je dobrotvornog karaktera sa prikupljanjem donacija, koji će iskoristiti za kupnju stručne literature, Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu, Murid.

Modnu reviju su prikazali Modna Sova, Jet Lag Studio i Gospodarska škola. Nastavnice Ivana Đebić Danenhauer i Ines Ciglarić izdvojile su 4 modela za reviju koji su bili predstavljeni i povodom 30. obljetnice  naše škole sa temom Retrospektiva. Ove modele su izradili učenici smjera krojač i modni tehničar s njihovim mentorima, a modeli su bili namijenjeni za određenu manifestaciju ili natjecanje.

  1. tema Mornarski stil, osvojeno 4. mjesto na državnom natjecanju Dani odjeće u Zadru, mentorica Jadranka Prošev.
  2. tema Trenkovi panduri kroz vitice i puceta, za državno natjecanje Dani odjeće, mentorica Ana-Marija Bogdanović s učenicom Vanesom Lajtman.
  3. tema Glagoljica, mentorica Ivana Đebić Danenhauer s učenicama Danjelom Novak, Nerom Vrbanec i Lanom Herman, osvojeno 3. mjesto internacionalno Milenijsko natjecanje u Osijeku.
  4. tema Forme skulpturalizma u društveno angažiranoj modi, mentorica Jadranka Prošev s učenicom Nerom Vrbanec, osvojeno 3. mjesto na državnom natjecanju WorldSkills u Zagrebu.

Ove modele su nosile manekenke koje su ujedno učenice naše škole iz naše manekenske grupe Runway: Karla Zanjko, Dina Novak, Andreja Kovačić i Rahela Magdalenić pod vodstvom nastavnice Ines Ciglarić.

Uz njih je bila i naša nastavnica Esmeralda Slaviček koja je nosila model branda Modna Sova.

Cijeli program vodio je Bruno Kontrec, a održana je i tombola za publiku s prekrasnim poklonima koje su pripremile članice udruge Žene poduzetnice Međimurja i modne dizajnerice revije.

Za frizure se pobrinuo FS STIL iz Goričana vlasnice salona Tajane Čevizović uz pratnju Simone Švenda i Ane Šupljika, a za make-up su zaslužne Kristina Strniščak iz Kozmetičkog salona Kristina, Marijana Tisaj, MT studio ljepote i Nika Modlic – AN beauty.