U petak, 10.lipnja 2022. godine u Gospodarskoj školi u Čakovcu održana je promocija Erasmus+ projekta International Forklift Training, sufinanciranog sredstvima EU. Cilj projekta bio je uvesti u nastavu fakultativni predmet Vozila unutarnjeg prijenosa te na međunarodnoj razini kroz aktivnosti obuke upravljanja i vožnje viličara povezati učenike i nastavnike iz partnerskih institucija iz Francuske, Hrvatske i Slovenije.
S obzirom da se škola želi što više okrenuti tržištu rada i povezati sa tvrtkama, na svečanosti su bili nazočni predstavnici tvrtki koje se bave proizvodnjom i skladištenjem ili transportom te nastavnici iz srednjih strukovnih škola na području Međimurske i Varaždinske županije.
Svrhu i ciljeve projekta te rezultate projekta nazočnima su predstavili voditeljica projekta Mateja Vlašić, koordinator projekta u Strokovnom izobraževalnom centru iz Ljubljane Haris Čordič i učenici Gospodarske škole koji su sudjelovali u obuci.
 
Zadovoljni odazivom i rezultatima diseminacije, projektni tim se zahvaljuje svima koji su se odazvali pozivu te svojim dolaskom uveličali ovaj događaj.