🌍🌿✨ Održali smo nevjerojatan projektni dan posvećen borbi protiv klimatskih promjena! ✨🌿🌍

 

S ponosom ističemo da smo danas održali niz inspirativnih radionica usmjerenih na podizanje svijesti o važnosti očuvanja našeg dragocjenog planeta. Od izrade anketa, čišćenja okoliša i sadnje drveća, do analize podataka o temperaturi zraka i utjecaja prometa na klimatske promjene, zajedno smo istraživali svijet održivosti i ekološke odgovornosti.

Na engleskom i njemačkom jeziku, dublje smo zaronili u temu klimatskih promjena i aktivno razmatrali načine kako možemo biti dio rješenja.

Kreativnost je bila ključna!  Od otpadnih i prirodnih materijala stvorili smo raznolike predmete poput pokrivala za glavu, modnih dodataka, kozmetičkih proizvoda, taburea i skulptura. Također smo uljepšali papirnate vrećice i obnovili staru obuću. Ovim pokazujemo da svaka sitnica može biti korak prema očuvanju našeg okoliša.

Hvala svima koji su se pridružili i doprinijeli uspjehu ovog dana! Neka ovo bude početak našeg trajnog angažmana u borbi za zdraviju i održiviju budućnost za sve nas. 💚🌎 #KlimatskaAkcija #Održivost #ProjektniDan