Select Page

naziv je projekta koji se vodi pod brojem 2019-1-PMU-1106, a financiran je od Europskog socijalnog fonda u okviru „Međunarodnih mobilnosti mladih“.

Projekt POWER  je suradnja između Gospodarske škole Čakovec, poljske škole „I Liceum Ogolnoksztalcace im. Juliusza Slowackiego w Przemyslu“ i još jedne rumunjske škole.

Aktivnosti u Gospodarskoj školi trajale su od 11.10.2021. do 15.10.2021. Iz poljske škole došlo je 10 učenika i dvije profesorice. Projekt se bazira na jezicima i tradiciji. Međusobno smo predstavili obrazovne sisteme u naše dvije zemlje.

 Poljski učenici proveli su jedan dan u ŠAF-u i izradili animirani film pod naslovom „Prijatelj se u nuždi poznaje – A friend in need is a friend indeed“.

Profesorice engleskog jezika pripremile su radionice na dogovorene teme, a poljski gosti hospitirali su nastavi engleskog jezika i obrađivali teme zajedno s učenicima Gospodarske škole.

Ivana Roža Kermeci – održala radionicu „Izrada reklame za lokalni proizvod“ koristeći web alat Canva.

Katja Šimon – održala radionicu „Idealna dijeta“.

Željka Mihalic – održala radionicu Izrada stripa pomoću web alata na temu „Poznati sunarodnjaci“.

Branka Vlahek-Ivek – osmislila i koordinirala cijeli program projekta POWER, sudjelovala s poljskim učenicima u izradi animiranog filma u ŠAF-u i prošla s gostima sav kulturni program u sklopu projekta.