Select Page

Konferencija u Prištini

Aktualno projekti novosti, Obavijesti, Projekti, V2V

Nastavnici Irena Mavrin i Marko Židov sudjelovali su 28. ožujka 2023. na 1. međunarodnoj konferenciji u sklopu projekta VET2VET Capacity Building in Western Balkans u Prištini.

Konferenciju su organizirale škole partneri Diakonie Training Center iz Mitrovice i Center of Competence iz Ferizaja uz pomoć njihovih twinning partnera – Gospodarske škole iz Čakovca i Sedu iz Seinäjoki, Finska.

Naši nastavnici, koji su ujedno i koordinatori projekta u našoj školi, predstavili su zajedno s kolegama iz DTC Mitrovica dosadašnje rezultate projekta i najavili buduće aktivnosti. U popodnevnim aktivnostima vodili su radionicu na temu mobilnosti te zajedno s kolegama iz Kosova raspravljali o mogućnostima, preprekama i ciljevima koje nude Erasmus+ mobilnosti za učenike i nastavnike.

Stvorena su nova prijateljstva i napravljeni su novi planovi za budućnost Erasmus+ projekata na području Zapadnog Balkana, ali i šire.

Zahvaljujemo našim partnerima iz Kosova na gostoljubivosti i vrhunskoj organizaciji koja je doprinijela uspješnosti konferencije.

Sljedeća konferencija projekta održat će se 20.4.2023. u Podgorici.

Za više informacija posjetite www.v2vproject.eu