U ponedjeljak 18. ožujka 2024. godine Gospodarska škola svečano je proslavila 30. obljetnicu svog djelovanja.
U bogatom prigodnom programu nastupili su učenici s retrospektivnom modnom revijom, grupno-scenskom igrom i glazbenim izvedbama. Prisjetili smo se ne samo proteklih godina, već i brojnih postignuća naših učenika i nastavnika.
Svake školske godine naši učenici iznova ostvaruju izvrsne rezultate na natjecanjima pa ćemo i ove godine imati svoje predstavnike u čitavom nizu područja na natjecanjima državne razine.
Naši učenici redovito se i aktivno uključuju u humanitarne i volonterske akcije unutar naše zajednice čime promičemo vrijednosti solidarnosti i brige za druge.
Naši nastavnici neprestano se usavršavaju u mentore i savjetnike, a o kvaliteti nastave svjedoče i brojne nagrade koje su dodijeljene školi: nagrada Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore za najbolju školu u Hrvatskoj u području strukovnog obrazovanja i nagrada Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Šegrt Hlapić za najbolju strukovnu školu u Hrvatskoj u 2021. godini.
Dugogodišnji smo nositelj Erasmus + povelje za mobilnost u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju što potvrđuje našu sposobnost organizacije kvalitetnih mobilnosti u strukovnom obrazovanju.
S radošću iščekujemo nadolazeće godine u kojima ćemo imati priliku obrazovati i inspirirati nove generacije uspješnih strukovnjaka, nastavljajući tako našu posvećenost unapređenju i razvoju u području obrazovanja.