3.konferencija projekta V2V Capacity Building in Western Balkans

Aktualno, Aktualno projekti novosti, Obavijesti, Projekti, V2V

Nastavnici Irena Mavrin i Marko Židov sudjelovali su 18. svibnja 2023. na 3. međunarodnoj konferenciji u sklopu projekta VET2VET Capacity Building in Western Balkans u Sarajevu.

Konferenciju je organizirala Srednja škola za saobraćaj i komunikacije iz Sarajeva te njihov twinning partnera
– škola Noorderpoort iz Groningena.

U prijepodnevnom dijelu programa koordinatori projekta iz Apro Formazione predstavili su plan i program projekta te sve postignute rezultate. Akcijski plan i realizaciju istog predstavili su projektni koordinator škole domaćina u suradnji sa svojim twinning partnerima. Nastavnici i učenici koji su sudjelovali na mobilnostima također su podijelili svoja iskustva.

Naši nastavnici u popodnevnim aktivnostima vodili su radionicu na temu mobilnosti te su zajedno s kolegama i učenicima iz Sarajeva raspravljali o mogućnostima, preprekama i ciljevima koje nude Erasmus+ mobilnosti za učenike i nastavnike.

Stvorena su nova prijateljstva i napravljeni su novi planovi za budućnost Erasmus+ projekata na području Zapadnog Balkana, ali i šire.

Zahvaljujemo našim partnerima iz Sarajeva na gostoljubivosti i vrhunskoj organizaciji koja je doprinijela uspješnosti konferencije.

Sve zainteresirane pozivamo da se uključe u webinare, čiji program možete potražiti na www.v2vproject.eu .