Erasmus +, Take every chance

Pozvani stručnjaci u Gospodarskoj školi

Tijekom mjeseca studenog, učenici i nastavnici Gospodarske škole imali su priliku učiti od stručnjaka iz drugih europskih zemalja.
O novim trendovima u floristici, 15. i 16. studenog, poučavala nas je poznata i renomirana floristica iz Slovenije, Sabina Šegula, vlasnica Floweracademy.si.
Učenici i nastavnici su na dvodnevnoj radionici izradili različite adventske vjenčiće primjenjujući nove tehnike i materijale u njihovoj izradi.
U periodu od 22. do 25. studenog dvoje nastavnika iz nizozemskog centra Yuverta prenosili su nam svoja znanja o pejzažnoj arhitekturi. Učenici i nastavnici skicirali su svoje vrtove prema uputama stručnjaka, učili o načinima rezidbe grmlja, drveća, ruža, a uključili smo ih i u sadnju drveća u školskom dendrološkom parku.
Iz iste škole posjetio nas je i njihov kolega koji je želio više naučiti o hrvatskom obrazovnom sustavu, načinu poučavanja u našoj školi.
U budućnosti, očekujemo nove razmjene znanja.
#Erasmus+ KA1 Mobility #Floweracademy #Yuverta

Facebook reel

Yuverta mbo Nijmegen

Novi eTwinning projekt – The Flag Dress

Novi eTwinning projekt – The Flag Dress

👗NOVI eTWINNING PROJEKT – The Flag Dress 👗 U utorak, 16.1. održan je prvi Zoom sastanak u sklopu našega novog eTwinning projekta. U projektu osim naših učenica 1.MT i 4. MT razreda sudjeluju i učenici iz Francuske, Portugala i Turske. Tema ovog projekta je vidljiva...

Ho, ho, HO – božićNO u Gospodarskoj školi

Ho, ho, HO – božićNO u Gospodarskoj školi

Jedna ogromna, bogato ukrašena smreka, pjesma, svirka, božićni kviz, božićna potraga, društvene igre, čestitke, ukrasi, vruća čokolada, frizure, bildanje... Topla atmosfera blagdana. I puno smijeha. Svima važnog da bi se opustili. Svima potrebnog. Profesori su bili...

Humanitarni rad učenica 3.fk

Povodom malonogometnog turnira nogometnih škola Ho-Ho-Ho Football Cup St.Claus za djecu predškolskog uzrasta i ovaj puta se odazvala Gospodarska škola Čakovec .Naše marljive učenice frizerske struke iz 3 FK razreda, Ana Mari Ladić, Antonija Foder, Petra Balog, Josipa...